Plastfickor A5

Att man har mycket papper och behöver förvara dem någonstans är ett faktum på kontoret. Ett kontor utan papper är som en sommaräng utan blommor! Vad kan man då använda till att förvara alla sina papper i? Det finns massor av produkter. Pärmar, mappar och framför allt: plastfickor! Plastfickor är bra att ha då man har mycket papper som man behöver ha framme för att lätt komma åt men ändå vill ha ordning på. Plastfickor finns i olika färger och storlekar vilket gör det roligt och lätt att hålla ordning på högarna. Plastfickor finns i samma storlekar som papper, det vill säga A3, A4, A5 och så vidare.

Plastfickor i A5
Liksom papper finns plastfickor i olika storlekar. Detta är för att pappren ska kunna förvaras i plastfickor oavsett vad för papperstyp man använder sig av. Det vanligaste formatet på både papper och plastficka är standarden A4, men det finns även mindre. Ett exempel är A5.

Plastfickor i A5 kan behövas vid exempelvis kvittenspapper. Dessa är inte så stora men är viktiga att hålla reda på vilket gör det suveränt med en plastficka i formatet A5 att förvara dem i. Den skyddar dem från vatten, kladd och annat smuts som kan komma att förstöra texten på kvittenserna. Plastfickor i A5 som är genomskinliga är dessutom bra om man letar efter en speciell kvittens då man kan se redan innan man öppnat sin plastficka vad som finns där i.

Plastfickor i A5 är inte bara bra på kontor. I hemmet finns små bilder i färg som många av oss är väldigt måna om att spara. Det handlar förstås om foton. Dessa är folk ofta rädda om och det kan vara roligt att förvara även de som inte får plats i det fina fotoalbumet på ett bra sätt. Då är plastfickor i A5 ett jättebra sätt att spara dem och skydda dem från kladd och annat som kan förstöra dem. Plastfickor rymmer även många foton och A5 är ett bra format för vanliga framkallade foton som ju inte är så stora.

Plastfickor i A5 kan alltså vara nödvändigt att använda både på kontoret och i hemmet. Plastfickor i A5 behöver inte användas till papper; det kan dessutom vara bra när man vill förvara andra saker såsom pennor, sudd och gem eller sladdar, värmeljus och hundgodis. Med andra ord kan plastfickor i A5 användas till väldigt mycket. Det är bara fantasin som sätter stopp!

Comments are closed.