Plastfickor A4

Något som är väldigt behövligt och smart att ha på ett kontor är plastfickor. I plastfickor kan man förvara de papper som man behöver ha framme men inte vill blanda till en enda stor hög eller om man bara vill skapa lite bättre ordning på skrivbordet. Plastfickor finns i olika färger som gör kontoret lite roligare. För visst är det snyggt att se lite rött, blått och grönt mitt i allt det vita? Plastfickor finns även i olika format – det finns A4, A5 och A3 och dessa finns både med och utan hål.

Plastfickor – A4
Det allra vanligaste formatet på plastfickor är A4. Detta på grund av att de allra flesta papper som används är i just A4 och att det då behövs plastfickor och annat i A4 för att enkelt och snyggt kunna förvara dessa papper. Plastfickor i A4 finns i massor av olika färger för att man ska kunna lysa upp kontoret lite eller kanske använda färgerna för att skapa ännu bättre ordning bland pappren.

Plastfickor i A4 finns också i en massa olika typer. Ett exempel är att det finns plastfickor som bara är som ett papper, det vill säga att det inte finns någon flik eller så att öppna den med. Sedan finns det givetvis även plastfickor i A4 med en inbuktning som gör den enklare att öppna. Det finns även plastfickor som är anpassade för pärmar och därmed har hål på den ena långsidan. Dessa öppnas inte på sidan, som andra plastfickor gör utan öppningen sitter endast på ovansidan vilket gör att dessa plastfickor öppnas som en påse.

Det finns också plastfickor, i bland annat A4, som är som ett fodral. De används för att förvara det mesta i – pennor, block, papper eller andra småsaker. I vissa av dessa plastfickor, dock någon som är större än A4, kan man faktiskt förvara en dator eller liknande, större saker helt enkelt, för att skydda dem från exempelvis regn och annat kladd.

Med andra ord behövs plastfickor i A4 väldigt ofta. För vem har inte en massa papper som ligger i högar och kan behöva något att ligga i? Hur många arbetar inte på kontor och har just det problemet? Med A4-papper till nästan allt är det otroligt praktiskt att skaffa många plastfickor i A4. Plastfickor i A4 behövs alltid, finns i roliga färger och hjälper alltid till, oavsett om det är lösa papper eller papper i en pärm man behöver få lite extra ordning på.

Comments are closed.