Plastfickor A3

Att ha plastfickor på ett kontor är nästan en självklarhet. Det finns ofta papper som ligger i olika högar eller helt utspritt som de som arbetar på kontoret knappt vet vad det är och för att förbättra ordningen kan det vara bra att sortera dessa papper och exempelvis lägga de sorterade högarna i olika plastfickor. Då skapas ordning och reda och det blir enkelt att hitta pappren när de behövs. Plastfickor finns i olika storlekar, exempelvis A3, A4 och A5. Plastfickor finns i färg och hjälper då, förutom att förvara papper, till med att göra kontorsarbetet lite roligare.

Plastfickor i A3
Plastfickor används mycket på kontor. De är bra för att samla papper i, speciellt sådana som ligger i högar och man inte riktigt vet var man ska göra av men ändå behöver ha framme för att enkelt kunna ta fram och titta på. Plastfickor är lättillgängliga och enkla att få med sig.

Plastfickor finns, som nämnt ovan, i olika format och storlekar. Det vanligaste formatet är A4 eftersom väldigt mycket papper är i den storleken, men hur är det med andra format? A3, till exempel? Plastfickor i A3 finns faktiskt också och dessa kan vara välbehövliga, speciellt inom designeryrken såsom formgivare, arkitekt och konstnär. Arbetar man med detta behöver man ofta göra ritningar och teckningar av saker och ting och dessa görs ofta på papper i formatet A3. Därför är det bra att även plastfickor i A3 finns. Plastfickor i A3 hjälper till att skydda dessa ritningar mot regn, smuts och onödigt skrynklande.

Plastfickor i A3 kan även behövas på kontor ibland. Ett exempel är inför en konferens. Då kan det behövas större papper än A4 och då är A3 perfekt om man ska visa något, ett diagram eller en annan bild som har med arbetet att göra. Då kan det vara bra att förvara denna eller dessa, om man har flera, i plastfickor som är i just A3-format.

A3 är med andra ord ett ganska ovanligt format när det gäller både papper och plastfickor, men det förekommer och därför behövs det. De flesta sorters papper måste skyddas på något sätt och då är plastfickor utmärkta vilket nästan gör det till ett måste att det finns i alla format som papper idag finns i. Vad man än letar efter finns det något som passar. Behöver du plastfickor i A3? Tveka inte – handla idag!

Comments are closed.